NCC

Inom Nordtag kommer NCC bygga cirka 120 nya bostäder i varierande upplåtelseform. Det ska vara enkelt att leva i Nordtag, området är utformat för att skapa en trygg, lummig och upplevelserik boendemiljö som uppmuntrar till att leva hållbart och mötas över generationsgränser.

Illustration NCC - Nordtag

 

NCC område har fyra tydliga kvarter där en gemensam och skyddad gård blir en naturlig mötesplats med grannarna. Bostäderna kring gårdarna får en blandning av både upplåtelseformer och typer. Flerbostadshus i fyra våningar med hyresrätter delar gård med mindre flerbostadshus i två plan och radhus som upplåts som bostadsrätter, vilket skapar variation i området.

Bostädernas placering i norra delen av Nordtag med direkt anslutning till gång- och cykelväg som förbinder området med centrum och Ytterby station, gör det enkelt för dig som boende att välja kollektivt resmedel både privat och i arbetet.

Först ut är ca 60 hyreslägenheter fördelade på fyra flerbostadshus som kommer att stå klara våren 2022. I husen finns lägenheter från 1 till 3 rum och kök, i storlekar från 34,4 kvm till 81,5 kvm.

Hör av dig till Marie Nilsson om du vill veta mer eller anmäla intresse för hyresrätterna.
Mobil: +46 706 317140
E-post: marie.e.nilsson@ncc.se